Din digitale FuelBox

Vi har udviklet en digital FuelBox, der giver dig endnu flere gode samtaler! Den digitale FuelBox vil på ingen måde erstatte vores fysiske bokse, men er en ekstra service, når du ikke har din boks til rådighed eller ønsker adgang til mere skræddersyede spørgsmål og samtaler end dem, der findes i vores bokse. Spørgsmålene er bygget op omkring aktuelle emner og definerede relationer, så indholdet passer til den person, du vil tale med, og hvad du vil tale om.Med denne adgang til tusinder af åbne spørgsmål vil du aldrig løbe tør for samtaleemner igen! Du kan skifte mellem at vise indholdet på norsk og engelsk i appen.

Vi har to typer abonnementer; Premium abonnement, som du kan købe direkte i FuelBox appen eller via nedenstående knap og Profesionelt abonnement med skræddersyet indhold til den enkelte organisation / virksomhed / skole. For tilbud på Profesionelt abonnement, kontakt os direkte på post@fuelboxworld.com.

At stille spørgsmål og dele med hinanden sejrer alt det andet, når det kommer til at styrke forbindelserne. Nysgerrighed er også den vigtigste nøgle til læring og udvikling. Hvilke spørgsmål stiller vi for at få en god samtale med dem, vi ikke kender? Og hvilke spørgsmål stiller vi dem, vi tror, ​​vi ved alt om? Åbn din digitale FuelBox og start en meningsfuld samtale i dag!

Opret bruger her på vores hjemmeside
eller download FuelBox appen i AppStore eller GooglePlay.

  • Nye spørgsmål og samtalepakker hver måned
  • Samtaler for hver sæson, ferie og relevante emner i vores tid
  • Samtaler for par, familier, venner, kolleger, ungdom, børn og fremmede
  • Spændende samtalepakker udviklet af mennesker med høj profil

tilbage