The Fuelgood Experience

The Fuelgood Experience er en to dags workshop designet til at ”blow your mind” og udfordre dit eksisterende tankesæt, specielt i relation til andre mennesker. Vi faciliterer ved at arbejde med hoved, krop og sjæl for personlig vækst mod dit fulde potientiale.
Gennem nysgerrighed og åbenhed vil vi dele historier og bruge teknikker for at udvide in bevidsthed omkring relationer, både til dig selv og andre. Forbered dig på en transformation gennem en kreativ og legende proces.

Truly connect to self and others

Med nysgerrighed og åbenhed, vil vi dele vores historier, lytte og bruge mange forskellige teknikker til at udvide dine relationer, bevidstheden om dig selv og andre. Som du ved tror vi på at sunde relationer er kernen i menneskers behov og nødvendig for at kunne leve til tilfredsstillende liv. Med dette i tankerne, vil vi levere en workshop hvor resultatet vil give dig mulighed for at skabe forbindelse med dyb visdom og bringe brugbare ny viden op til overfladen så du kan styrke dine relationer. En seriøs transformation vil forekomme og vi kan forsikre dig om at processen er drevet af kreativitet og leg for at hjælpe med til at integrere øget bevidsthed og gode relationer.

Tag med på en Fuelgood Experience

Udforsk dig selv sammen med andre ved at melde dig til en af vores events. The Fuelgood Experience kan også skræddersyes til organisationer og grupper, venner eller familie. Vores events foregår på forskellige lokationer som bidrager til en Fuelgood Experience for alle sanser.


Kontakt ostilbage