….make it a better place

Vor mission er at ”fuel the world” med FuelBox som den kreative kommunikations og relations katalysator, som forener mennesker ansigt til ansigt, således at gode samtaler kan udvikle sig og styrke mennesker, relationer og organisationer gennem deling, læring og ny indsigt. Vores værdier guider os og inspirerer alt vores arbejde med FuelBox og vores koncepter.

*Nysgerrighed  *Mod  *Leg *Synergier

Vi tror på, at ethvert menneske har et fundamentalt behov for at blive set, hørt og værdsat, og at dette er afgørende i alle relationer og i alle de sammenhænge, vi befinder os i.  #fueltheworld
I gennem FuelBox, vores foredrag og programmer, så som The Fuelgood Experience, er vores målsætning at inspirere og bringe gode samtaler ind i folks liv, således de selv kan udvikle sig personligt og professionelt gennem indsigt og dybe relationer til andre.

Berta Lende Røed
Founder og CEO

Det der startede med at Berta savnede de gode samtaler med sin mand, har resulteret i et helt koncept med mange forskellige FuelBoxe, som du finder i tusindvis af hjem, skoler, institutioner, virksomheder og organisationer i hele verden. Berta bor i Norge med sin mand og fire børn. Hun har arbejdet med kommunikation i forskellige organisationer i mere end 20 år. I dage er hun foredragsholder og optaget af i at bringe gode samtaler ind alle relationer og arenaer i verden

Tonje Flack
CMO Fuel It AS

Tonje er foredragsholder og ansvarlig for planlægning og implementering af markedsaktiviteter i Fuel It AS. Hun er født i 1980 og bor i Olso med hendes mand og to børn. Hun har arbejdet med salg, marketing og træning af ansatte i medicinalbranchen i 9 år med implementering af anti-mobbeprogrammet Zero for Læringsmiljøcenteret på Universitetet i Stavanger. Tonje har været med i firmaet siden starten i 2013 og er med i bestyrelsen i Fuel It AS.

Thomas Lende Røed
COO Fuel It AS

Thomas har det overordnede ansvar for udvikling og optimering af Fuel It’s globale forsyningskæde, drift, service og support. Han er dybt engageret i at sikre udviklingen og implementeringen af virksomhedens strategi for at opnå den overordnede vision om at #fueltheworld.

Thomas har en baggrund fra den Royale Norske Flåde og BI School of economics. Han har erfaring fra operationer og projekter i hele verden gennem lederroller i flåden, medicinalindustrien og olie og gasindustrien gennem de sidste 18 år. Han har været formand bestyrelsen siden 2013 og er nu fultids COO.

Anne Sophie Gjems
Project Manager

Med 12 års erfaring i salg og udvikling af sælgere og ledere indenfor kommunikation, siger Anne Sophie, at de var de otte år som lærer i gymnasiet, der virkelig lærte hende at lede. Hun tror på at rollen som underviser er den sjoveste og mest udfordrende lederrolle du kan få.

Camilla Aune
Administration and kunder

Camilla er passioneret i forhold til sundhed, både fysisk og psykisk. Hun har mange års erfaring i at motivere og udvikle mennesker for at opnå en bedre livskvalitet. I vores virksomhed er Camilla ansvarlig for kundekontakt og alle de aktiviteter der følger med at drive en webshop. Hun er også vores personlige åndedræts-, udstræknings- og afslapningsinstruktør.

Mari Espedal
Strategic Business Partner

Mari er særligt involveret i udvikling og udførelse af The Fuelgood Experience Programmet. Mari har stor international erfaring og over 20 års relevant lederskabserfaring fra arbejdet med multikulturelle organisationer. Hun har flere internationale positioner hvor hun hjælper mennesker med at forstå deres fulde potentiale og rolle, gennem autentisk kommunikation og værdier – både på personligt og et professionelt niveau. Mari har været med i bestyrelsen siden 2014.

Marie Øra Thorsen
Communications Advisor

Kjetil Gustavson
Business Development manager

Victoria Stensø
Head of Innovation

tilbage