Lad os skræddersy din egen FuelBox

For at imødekomme særlige behov, kan vi skræddersy din FuelBox. Dette kan være med helt nyt indhold eller med dit firmas logo på en af vore eksisterende FuelBoxe. Vi skræddersyer boksene i tæt samarbejde med firmaer, både til internt og eksternt brug.
Kontakt os for mere information

Del, lær og skabe tilknytning i Atea

Gennem FuelBox ATEA EXPLORE ønsker Atea at engagere alle medarbejdere i refleksion og gode samtaler omkring vigtige, meningsfulde, spændende, udfordrende og sjove spørgsmål, der gør hver medarbejder, hvert team og hele organisationen bedre rustet til at møde fremtiden sammen.

Implementer jeres strategi med FuelBox

Da den største bank i Norge lancerede deres nye strategi, havde vi skræddersyet en FuelBox, der kunne engagere medarbejderne i gode samtaler for at skabe forståelse, ejerskab og loyalitet.

FuelBox som igangsætter til tværfagligt samarbejde

For at forstærke værdien af det interne initiativ “Purple Lunch” i Telia Norge,som er kollegiale blind dates, skræddersyede vi deres egen FuelBox. Denne boks skal engagere kolleger i relevante og morsomme samtaler i frokostpausen. Spørgsmålene omfatter alt fra at dele personlige historier til at diskutere lederskab og innovation.

I have enough great conversations
Said nobody
Never

Skabe møder mellem mennesker for ens gæster

Petter Stordalen og Nordic Choice Hotel Quality kæden ønsker at være Fun & Friendly og ikke bare levere flotte faciliteter, lækker mad og behagelige senge til deres gæster, men også være med til at skabe møder mellem mennesker. Derfor har vi skræddersyet en FuelBox, så du kan nyde gode samtaler med alle på Quality Hotel i Skandinavien, hvad enten du er der med kæresten, venner, kolleger, familien eller kunder! 


Gode samtaler i interne udviklingskurser

For bilforhandleren Bavaria har vi skræddersyet egne leder og teambokse til at arbejde med kulturen i Bavaria, udvikle teams og træne ledere. 

Spørgsmålene i denne boks er på norsk på den ene side af kortene og på svensk på den anden side, således at spørgsmålene kan bruges på tværs af landegrænserne i virksomheden. 

You get the answers, emotions, and connections that you have the courage to ask for.

Gode samtaler for PAR der lever med sygdom

At snakke sammen er afgørende og sikkert krævende i alle parforhold. Hvad hvis I tilmed står midt i en krise, fordi en af jer er alvorligt syg eller har været alvorligt syg? Her er de gode samtaler måske både endnu vigtigere og vanskeligere at komme i gang med. Sammen med Kreftomsorg har vi udviklet en speciel FuelBox til sådanne par. Indholdet er kvalitetssikret af Professor i psykologi og samlivsterapeut Frode Thuen. 


Læs mere og køb her

Velkommen hjem til dit Vestlands Hus

Når Vestlands Hus og Gusterud Bygg melder en bolig færdig, og ejerne flytter ind, får de gode samtaler som indflytningsgave fra byggefirmaet. Dette er fantastisk! En FuelBox PAR; FAMILIE eller VENNER sørger for gode samtaler i dit nye hjem sammen med Vestlands Hus! 


Curiosity is the key to create 
and nourish all relationships. 
Stay curious.  
Ask questions.

Asperger og Autisme

Sammen med SPISS har vi udviklet en FuelBox til mennesker med ASD. Mennesker med diagnoser som ASD kan have mange forskellige tanker og udfordringer, som det kan være vanskeligt at finde rum og tryghed til at snakke om. FuelBox ASD skaber rammerne via gode, åbne spørgsmål, som kan gøre det nemmere at snakke om både hverdags ting, sjove ting, men også vanskelige og vigtige emner. 


Læs mere og køb her

Innovasjon Norges bæredygtighedsboks!

Denne FuelBox er speciallavet for Innovation Norge, og specielt tilpasset for at skabe engagement i samtaler om strategi, innovation, forretningsmodeller, organisationsudvikling og ikke mindst – bæredygtig udvikling. Boksen supplerer Business Model Canvas og andre værktøjer, som Innovation Norge benytter i dialogen med kunder. Boksen kan med fordel også bruges internt i virksomheder – til bestyrelsesmøder, ledersamlinger, teamopbygning og udviklingsprojekter. Boksen findes på norsk og engelsk. 

Ignite curiosity. 
Spark connections.

Arbejder du med pårørende?

FuelBox FOR FAGFOLK – OM PÅRØRENDE er boksen for jer, der ønsker at inkludere familie og netværk. Den indeholder spørgsmål, som skal skabe grundlag for gode samtaler i arbejdet med pårørende og være med til at skabe gode refleksioner med fokus på pårørende og deres roller. Vi har udviklet denne boks for PårørendeSenteret i Stavanger. Indholdet er kvalitetssikret af Psykiater Anne Kirstine Bergem og Psykologspecialist Kari Bøckmann.


Læs mere og køb her


Bygger en højtydende kultur med skræddersyet FuelBox

Sammen med Bjørnson Psykologene og Skanem har vi udviklet en skræddersyet FuelBox bygget på søjlerne, som forskning viser er afgørende for at udvikle en højtydende kultur. Dette er blevet et ledelsesværktøj til at udvikle og styrke mennesker og relationer i teams og involvere alle medarbejdere i refleksion og dialog omkring de emner, som Skanem har defineret som afgørende for succes i fremtiden. Vi har haft digitale ledelsesmøder over hele verden og ser frem til at følge hver enkelt leders oplevelse med FuelBox i deres land!

tilbage