Kurv: 0 produkter - DKK 0

Hvad siger andre om FUELBOX?

For os er det vigtigste at tale sammen!

I løbet af en flaske vin og et par timer kom vi igennem seks spørgsmål og en hel masse yderligere emner, som spørgsmålene og samtalen der blev skabt, bragte med sig og det var så skide godt, altså!

Det var virkelig en god måde at “tvinge” os til at tale om nogle ting, som vi ellers aldrig ville have overvejet at tale om.

“Græsset er grønnest, der hvor man vander det” står der på pakken og jeg er fuldstændigt enig. Det gode parforhold bliver kun bedre, når vi husker at pleje det og til lige præcis dét, kan jeg kun give Fuelbox mine allervarmeste anbefalinger, hvis man gerne vil pleje og passe på sit parforhold. Det virker og vi kommer til at bruge den igen og igen, for at hjælpe os til, altid at kunne skabe gode samtaler.

Læs hele Canas blog her!EN FUELBOX I HJEMMET KAN ANBEFALES!

I en travl hverdag fuld af praktiske gøremål, oplever vi Fuelbox som en døråbner for en god og anderledes samtale om vigtige ting. Spørgsmålene er stillet på en måde, som skaber refleksion og gode diskussioner og til syvende og sidst, den gode følelse af, at man får snakket sammen. En Fuelbox på stuebordet kan anbefales.

– Brede Hangeland,
Fodboldspiller der har spillet i FCK og Crystal Palace.

Kommer ind på nogle emner, som normalt ikke ligger lige til højrebenet

Christoffer og jeg afprøvede spillet i går og det er virkelig underholdende og man kommer ind på nogle emner, som normalt ikke ligger lige til højrebenet. Vi har været sammen i elleve år, men alligevel kom vi til at tale om nogle ting, som vi ikke plejer. Det er en super hyggelig måde at være sammen på og et spil jeg varmt kan anbefale.

Christian Dueholm

Vi er tættere på hinanden end nogensinde

Vi fik boksen og besluttede at prøve den. Spørgsmålene fik os til at tale sammen på en helt anden måde og pludselig var gået fire timer. Den aften var vi tættere på hinanden end nogensinde. Vi er startet på en rejse, hvor vi kommer til at kende hinanden igen og denne gang på et meget dybere plan. Så tak for et rigtig godt værktøj!

– Tinteguri på Twitter

VERDENS BEDSTE BIL SAMTALE

Jeg tog en flaske vin og Fuelbox med til en, jeg dater.  Fuelbox var et perfekt værktøj til at få svar på det man ellers bruger meget tid på at finde ud. Vi sprang over det, der ikke var relevant for os (børn) og brugte timerne med verdens bedste bilsamtale. Vi var begge enige om at FuelBox er et genialt koncept. Tusinde tak for et værdifuldt værktøj og mange opklarede værdier rigere.

Helene Jeppesen

GIFT I MERE END 50 ÅR!

Vi har været gift I mere end 50 år og nu på uge 2 har vi haft stor glæde af FuelBox! Den giver os inspiration til mange nye samtaleemner.

Troms Fylke

BRYLLUPSDAG, SOLNEDGANG OG FUELBOX

Tak til Fuelbox for gode samtaler. Fejring af vores bryllupsdag i solnedgang hvor vi fik perfekte rammer med Fuelbox. Var så grebet at vi fortsatte under den mexicansk middag.

Ann Catrin B Kvaale

UTROLIG SJOVT OG ENGAGERENDE!!

Vi tog venne boksen med i sommerhuset sammen med nogle venner! Blev siddende i mange timer om aftenen og snakkede, grinede og fik også mange seriøse samtaler. Utroligt sjov og engagerende. Boksen kom igen frem til frokostborderet.

Anbefaler denne til alle, unge og gamle!!

Anette O.

NÆRHED MELLEM MENNESKER KOMMER IKKE AF SIG SELV

I nattemørket anbefaler jeg denne boks til alle dem, som tror at nærhed mellem to mennesker ikke kommer gratis, men kommer gennem stort kendskab til hinanden. Også efter mange år. Igen og igen.

– Guro Tvedten på Twitter

Da Vetel på 6 år trak spørgsmålet

Da Vetel på 6 år trak spørgsmålet “Hvem i familien ville du gerne være i en dag”, var svaret: Far! På det opfølgende spørgsmål: “Hvad ville du så gøre hvis du var Far?” var svaret: “Være mere sammen med Vetel!”

Tonje Flack

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT TALE MED SINE ELSKEDE ????

En af mine skønne Enneagramkursister – Anders Rølling har med sin hustru Marie Martens Villumsen Rølling – været med til at vudviklet dette skønne produkt ❤️❤️❤️

Nogle skønne spørgsmål der er i kassen – masser af gode timer venter forude, for dem der har modet og lysten….

Claus Roager

INDSPIL TIL VIGTIGE SAMTALER

“Vi er midt I en slags krise her samtidig med jeg er under behandling for kræft. Det har vært utroligt hårdt, men det SKAL gå godt! Fuelbox har givet os indspil til mange interessante og vigtige samtaler, som ikke handler om at jeg er syg, og det har vært så godt for os! Held og lykke med et super produkt!”

Taknemmelig

IND I KÆRESTESNAKKEN

Nu logger vi af og er #offline, og tager denne lille hvide boks frem. Kært barn har mange navne, “Den gode samtale på boks”, “Kærlighed på boks” og dens egentlige navn som er FuelBox. Både morsomme og udfordrende spørsmål for os som par, ikke fordi vi har vanskeligheder med at snakke sammen, men fordi vi som børnsforældre til 3 børn og fultidsjob mest snakker som mor og fra og arbejdtplanlægning, og kommunikasionen bliver derefter.  Med ønske om en fin lørdagsaften, går vi ind i en kærestesamtale…

@frugodager

ALLE PAR TRÆNGER TIL SÅDAN EN BOKS

Fra Instagram:
Gårsdagen blev afrundet med at dele en flaske vin med min kære, og endelig fik vi testet “den gode samtal på boks” som @frugodager tipsede mig om. Manden fik den af mig i julekalenderen, og boksen indfriede så absolut. Det var vanskelige og morsomme spørgsmål, men alle fik igangsat den gode samtalen, noget som jo er intensionen med boksen. I en travel hverdag fyldt med – ja – bare hverdag – kan denne boks være et godt indslag.
Jeg vil påstå at alle par bør overveje en lignende boks, og jeg fik også lyst til at prøve venneversionen .
Hanne-Monica

FUELBOX PÅ BRYLLUPSREJSE

”Vi var så heldige at få en FuelBox i bryllupsgave. Da vi rejste til Thailand på bryllupsrejse, kom den med i kufferten, og den blev flittigt brugt.
Spørgsmålene giver indspil til sjove og spændende samtaler. Og det vi også oplevede var at de satte gang i nogle processer hos os. Spørgsmålene lå og arbejde i baghovedet og vi måtte tit tilbage til spørgsmål vi havde diskuteret nogle dage tidligere, for der var kommet nye tanker og udvikling der skulle snakkes om.
Vi anbefaler boksen på det varmeste og har valgt at den skal gives i gave til mange i vores familie dette år.”
Hege og Hallgeir

LETTERE AT LYTTE TIL SIN PARTNER

”Jeg er en kvinne på 36 år, og jeg vil fortælle at disse kort kan have redet mit ægteskab! De gav os mulighed for at snakke om emner vi ikke havde snakket om før. Kortene, eller Fuelbox gjorde vanskelige emner enklere at snakke om. Tema som der nemt  kunne blive en stor diskusion om, blev der snakket om på en anden måde. Brug af boksen gjorde det også lettere at lytte til partneren. Ville bare at I skulle vide….”

Anonym

SNAKKER BEDRE SAMMEN

Min veninde fortalte mig i dag at Fuelbox var med til at redde hendes ægteskab! De havde mistet evnen til at kommunikere, men efter en aften med Fuelbox har de genopfundet det at snakke sammen. Hun var så glad! Jeg vil også bestille en boks. Vi har ingen større udfordringer i vores samliv, men det er altid spændende at prøve nye ting og måske snakke om ting vi ikke nødvendigvist gør til dagligt…

Vi gør jo meget i børn og logistik!

Kristin

Familieboksen er nu fast inventar på spisebordet! Anbefales til alle for at få gode samtaler med hele familien i hverdagen.

Siri F Abrahamsen på InstagramFri fragt ved køb af FuelBox Afbryd