Kurv: 0 produkter - DKK 0

Tilbagemeldinger fra erhvervslivetINGEN SKJULT AGENDA MED FUELBOX

Vi benyttede FuelBox i forbindelse med et internt arrangement for vores ansatte i KPMG Stavanger. Vores ønske var at skabe en scene hvor vores ansatte kunne knytte stærkere bånd mellem kollegaer på tværs af fag og arbejdsområder. Vi oplevde arrangementet som meget positivt; Berta Lende Røed satte stemningen med et inspirerende foredrag, og alle ansatte begyndte at bruge FuelBox.

En af styrkerne med FuelBox er at den skaber en ramme for den gode samtale, uden at der er en bagvedliggende “skjult” agenda. FuelBox er et inkluderende værktøj hvor alle deltagere bidrager aktivt.

KPMG i Stavanger anbefaler derfor FuelBox som et underholdende og relations skabende værktøj. For os er god kommunikation nøglen i vores virksomhed, og FuelBox bidrager til dette.

Marius Basteviken Partner, advokat og siviløkonom KPMG stavanger

PÅFYLD I HVERDAGEN!

Alle trænger af og til til en optankning i hverdagen – inspirerende og spændende foredrag af en engageret Berta Lende Røed. God blanding af foredrag og opgaver fra FuelBox for mødedeltagerne. Det skabte gode diskussioner og samtaler.

Svein Erik Falkeid Ingunn Sædberg
Proj Leader Cons Adm Services
Statoil ASA Statoil ASA

FORSKELLIG ERFARINGSUDVIKLING!

Vi benyttede Fuelbox, lederversion til en mini talkshop på vores netværksarrangementer i forbindelse med Lederskolen. Tanken bag dette var at skærpe dialogen mellem deltagerne og «tvinge» nye bekendtskaber frem. Aftenen blev meget vellykket og stemningen var i top. Gennem kortene fik deltagerne diskuteret temaer som alle havde en fælles tilhørsforhold til, samtidig med at mange havde forskellig oplevelser og meninger. Erfaringsudvekslingen var derfor unik. Temaene i boksen er gode, reflekterende og meget aktuelle.

Harald Minge
Adm.dir Næringsforeningen

BEDRE KENDSKAB TIL HINANDEN SOM MEMMESKER, IKKE BARE SOM KOLLEGAER!

FuelBox på julebordet fungerede rigtigt godt! Hvornår spurte du sidst en kollega, hvilke tre ting han håber at opleve, før han dør? Eller direktøren om hvad han ville brugt dagen til, hvis han var en kvinde i en dag? Med spændende diskussioner og højt engagement over temaer som vi normalt ikke snakker om, har vi fået et endnu bedre kendt til hinanden. Anbefales!

Hans Fredrik Wittusen
Strategidirektør
Norsk Gjenvinning As

KOMBINERE INSPIRERENDE FOREDRAG MED PRAKTISK TRÆNING

Hvad kendetegner de gode samtaler, uanset om det er på apoteket eller på hjemmefronten?

Berta Lende Røed har ved at kombinere inspirerende foredrag med praktisk træning bidraget til at fremme de gode samtaler på apoteket. 160 farmaceuter har gennemført træning på gode opfølgningssamtaler med apotek kunder, som skal starte på ny medicin.
I enighed siger de ansatte, at det har været rigtigt nyttigt og motiverende og fremhæver Berta og Tonje Flacks, skarpe og uformelle tilgang, som fremmer læring og motiverer. For Apokus har Berta vært en professionel og engageret samarbejdspartner i alt fra udformning til gennemførelse af træningsoplægget for apoteker farmaceuter.

ELIN RUGNES ANDERSEN
Leder kompetenceudvikling
Apokus

GOD VÆRDI MED LEDERBOKSEN!

Vi har haft Fuelbox lederversionen i kort tid, og har allerede haft god nytte af den. Vi har bl.a brugt den med stort succes i forbindelse med job interview.

Asbjørn Lilletun
CEO
Norrinova Technology Transfer

STORE SAMTALER FRA ET LILLE KORT!

Me i Maurtuå Børnehave har rigtige gode erfaringer med at bruge LEDERversion af fuelbox. I vores lederteam oplever vi at det skaber gode reflektioner på, hvordan jeg er som leder, og hvordan jeg ønsker at være. Det danner gode samtaler omkring vores vision og vores værdier, og er med til at sætte ord på den tavshed, der normalt er om dette emne. Jeg som leder, kan klart anbefale at bruge fuelbox på ledermøder. Det er ingen tvivl om at det skaber «store» samtaler ud fra et lille kort.

Marianne Byberg,
Styrar Maurtuå Barnehage, Bryne

I had never seen a reaction like it

“I had never seen a reaction like it!”

I briefly presented FuelBox Team to my financial team before our regular meeting. They started asking each other questions from the box and when I said we had to move on to our planned meeting agenda, they kept saying: “Just one more card, just one more question!”.
I had never seen a reaction like it!

When we read out one of the questions: “What can we do today to improve our business immediately?”, one of the most junior team members present came up with a great idea that we immediately added to our process. That one change will pay for all the FuelBoxes we could ever buy!

Brian Gillies – “Singapore Financial Advisor of the Year 2014”
Serial Entrepreneur and Board Member of Virgin Galactic Unite.Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd