Fra et forretningsperspektiv er det vigtigt at skabe et forum, hvor ansatte kan lære hinanden bedre at kende, opbygge tillid og skabe dybere forbindelser ved at fortælle deres historier, dele viden, erfaring og idéer med hinanden.

FuelBox handler om at engagere ledere og teams i samtaler, som udvikler menneskers relationer og organisationer gennem deling, læring og ny indsigt. Med henblik på at skabe individuel trivsel og engagement, at effektivisere interaktion og at øge innovation og for at blive bedre til at nå mål og skabe resultater.

Ignite curiosity. 
Spark connections.

Hvordan kan du komme i gang med at implementere FuelBox i din organisation?
FuelBox er et værktøj, der er enkelt at bruge – træk et kort, og I er i gang! 
Dog vil en gennemtænkt implementering øge chancerne, for at Fuelbox vil fungere som en virkelig forandrings-igangsætter!

Fuel Program

Vi arbejder med mange virksomheder og myndigheder for at hjælpe dem med at implementere FuelBox som et værktøj til kulturændring, lederudvikling og til det at blive en mere nysgerrig og innovativ organisation.
Læs mere

Small box.
Big difference.

FuelGuide

Vi har udviklet en FuelGuide med gode tips og råd til, hvordan man kommer i gang.

Download gratis her

Vores foredrag

Vore foredrag har som mål at inspirere og motivere mennesker til at være mere nysgerrige på sig selv og mennesker omkring dem. Vi deler historier og forskning for at gøre opmærksom på værdien af gode samtaler i forhold til at skabe personlig og professionel udvikling, organisationskultur, præstationer, innovation og ledelse.
Læs mere

The Fuelgood Experience

The Fuelgood Experience er en workshop designet til at “blow your mind” og udfordre dit eksisterende tankemønster. Vi faciliterer en læringsproces ved at arbejde med hoved, krop og sjæl for personlig udvikling hen imod dit fulde potentiale. Vi skræddersyer også The Fuelgood Experience workshop til organisationer og grupper.
Læs mere

Skræddersy din egen FuelBox

Vi skræddersyer FuelBox for at møde de specifikke behov, som din organisation måtte have, internt eller eksternt i forhold til egne kunder. Dette kan bestå i et helt nyt indhold i en boks eller blot med dit selskabs logo på en af vore eksisterende FuelBoxe.

Nyt indhold i Fuelbox skræddersyes i tæt samarbejde med organisationerne.
Læs mere

Tilbagemeldinger fra vores kunder

Nysgerrig på hvordan vore kunder har brugt FuelBox i deres organisation?

Læs deres tilbagemeldinger

tilbage