#fuelitifyoumeanit

Vores foredrag har som mål at inspirere og motivere mennesker til at bliver mere nysgerringe på sig selv og mennesker omkring dem. Vi deler historier, fakta og forskning for at øge bevidstheden om værdien af gode samtaler for personlig og proffesionel vækst, stærke relationer, læring, præstationer, innovation og lederskab.

Vores Fuel Kursus

Vi arbejder med mange organisationer og myndigheder for at hjælpe med at implementere FuelBox som et værktøj til at ændre kultur, træne ledere, øge innovationsgraden eller bare blive mere nysgerrige på organisationen.

Ud fra den enkelte kundes behov skræddersyer vi vores foredrag og kurser. Vores kurser indeholder en blanding af TalkShops, WorkShops og andre metoder.“Vi har gjort en række forskellige ting når det kommer til teambuilding og salgstræning, men dette er det bedste nogensinde! Dette har givet os noget mere, noget vi kan benytte i fremtiden, noget som forpligter. En fantastisk dag!”

ConvaTec Norway

Vores Mest Populære Foredrag

Vi skræddersyer vores foredrag til konferencer og organisationers særlige behov. Nysgerrighed, menneskelige relationer og kommunikation er et fælles tema i alle vores foredrag.

Nysgerrighed på menyen

Nysgerrighed er nøglen til at udvikle relationer til andre. Det er også kernen i innovation, lederskab og det at forstå vores kunders behov. Lad os gøre jer mere bevidste og inspirere jer til at blive mere nysgerrige på jer selv, hinanden, muligheder i branchen og i organisationen, og ikke mindst på jeres kunder og klienter.

Dette foredrag er perfekt til en intern samling eller konference, særligt hvis deltagerne bagefter bruger FuelBox til at dyrke nysgerrigheden på hinanden under en efterfølgende middag!

Du kan have den perfekte strategi i din virksomhed, men hvis de mennesker som skal iværksætte strategien, ikke trives på arbejdet eller ikke føler sig involveret og værdsat, vil din strategi ikke være noget værd.

En organisationskultur hvor mennesker føler sammenhold er en organisation som tager aktive valg for at skabe miljøer hvor de ansatte involveres og kan dele med og lære af hinanden.

Dette foredrag passer til teams, ledere og organisationer som tror på at kommunikation og stærke relationer på arbejdspaldsen er altafgørende for præstationer og resultater!

Gode samtaler spiser strategi til morgenmad

Gode samtaler spiser tech til frokost

TDer er god grund til at være bekymret for de sociale relationer i vores del af verden. Ensomhed er en voksende epidemi samtidig med at den digitale tidsalder giver os uanede muligheder. Den digitale og analoge verden skal forstærke hinanden, ikke undertrykke hinanden. Psykologisk tryghed i form af stærke relationer og tillid er afgørende for innovation.

Hvorfor ikke balancere din teknologikonference med dette foredrag for at sikre at vi ikke mister det menneskelige aspekt i den fantastiske digitale verden vi lever i?

Alle mennesker har et fundamentalt behov for at blive set og hørt. At kende nogen der bekymre sig og forstår. At høre til. Forestil dig hvis vi kunne udskrive recepter på gode samtaler til vores patienter? 

Eller til os selv af og til… 

Dette foredrag er skræddersyet til alle som arbeder i sunhedssektoren!

Gode samtaler på recept

”Berta er fyrværkeri på scenen! Hun har publikum i sin hule hånd fra start til slut!”
 

Vibeke Holtskog, Holtskog AS

Gode samtaler på skoleskemaet

Gennem refleksion og gode samtaler omhandlende identitet, værdier, følelser, forhåbninger og vores samfund, udvikler vores studerende sig og deres relationer bliver styrkede. At føle sig set, hørt og føle at du hører til sammen med andre i skolen er fundamentalt for at de studerende lærer og trives. Lad os inspirere lærerne og måske forældrene, i værdien af goe samtaler til at skabe et bedre læringsmiljø i dit klasseværelse! 

Dette foredrag er skræddersyet til alle der arbejder i undervisningssystemet og kan følges op af en TalkShop og en WorkShop for at hjælpe med at implementere FuelBox som et værktøj.

“Berta er en exceptionel talentful foredragsholder, med en gene evne til at engagere og inspirere. Hun når ud til alle med sin evne til at kommunikere!”

Ingeline Kaldestad,  Næringsforeningen

Tag med os på en 
Fuelgood Experience

tilbage