Kurv: 0 produkter - DKK 0

FUELBOX - Kortet der skaber store samtalerET NARTURLIGT FAMILIELIV?

Jeg er gift med en fantastisk kvinde. Tidligere kunne vi snakke sammen i timevis, om alt mellem himmel og jord. Så fik vi to børn sammen ud over 4 delebørn fra tidligere ægteskab. Pludselig blev den naturlige nysgerrighed for hinanden og de gode samtaler erstattet med alt for mange aftner med ”udsolgte” forældre, og gerne på sofaen foran TV eller andre skærme. De gange vi tog os sammen og slukkede for at tale sammen, kom de gode samtaleemner ikke naturligt som tidligere. Den gode dybe samtale om nogle af livets lidt større spørgsmål havde pludselig fået mange konkurrenter, og vores tidsforbrug på smartphones og tablets er med til at stjæle det, som kunne have været kvalitetstid.

Det er med afsæt i denne hverdag, at vi er med i et helt nyt koncept, der kan hjælpe par til at få gang i de gode og givende samtaler.

EN VERDEN AF GODE SAMTALER

De andre FuelBox-versioner har alle det formål at skabe den gode samtale, som engagerer og underholder samtidig med at udvikle og styrke individer og relationer. Dette er vigtigt på alle vores platforme, privat såvel som på arbejdspladsen. Men, hvad er en god samtale? Vi tænker det er dem som gør at vi opdager nye sider hos hinanden, som gør at vi pludselig forstår, eller at vi griner med hele hjertet! Pludselig deler vi noget vigtigt eller alvorligt med hinanden.

DET HANDLER OM NÆRVÆR

Disse samtaler er ikke altid så lette at komme i gang med, hverken med partneren, nære venner eller kollegaer. Hvilke spørsmål stiller vi? Udfordrende ja, men vigtigt – for vi ved værdien af disse øjeblikke, både i parforholdet, i vennerelationer og med kollegaer: Det handler om at blive set og hørt, det handler om at dele, høre til, give og få anerkendelse – det handler om relationer og NÆRVÆR…..

Vi håber at mange kan få glæde af FuelBox og af de gode samtaler som boksen bidrager med! Kærlig hilsen. Anders Rølling

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd