Kurv: 0 produkter - DKK 0

FuelBox som Julegave

FuelBox er en særlig mulighed for at give en gave, der virkelig betyder noget, til én du er glad for. Gaven kan gøres mere personlig ved at få graveret modtagerens navn eller en hilsen på boksen. Du kan også få den i en smuk gavepose.

Bryllupsgave som betyder noget

FuelBox er gaven til brudeparret som vil dyrke nysgerrigheden og styrke kærligheden. FuelBox er perfekt til bryllupsrejsen og livet efter. Få den i vores specielle gavepose.

Familiegaven

FuelBox er den ultimative gave til forældre, som har holdt sammen i mange år. Til familien som ”har alt”, kan FuelBox give noget nyt og spændende og skabe ny indsigt og inspiration!

Den meningsfulde vennegave

FuelBox er en unik mulighed for at give en gave, som betyder noget, til et vennepar, du holder af. Med Marie Røllings hjemmestrikkede omslag (Kendt fra “Den store Strikkedyst”) bliver FuelBox en endnu mere personlig gave.

Kærestegaven

Forkæl din partner med en kærestegave, og mærk glæden ved at give. Med FuelBox – Parversionen, vil du score utallige point hos din udkårne! FuelBox, Parversion er en kærlighedserklæring på boks fra ham til hende….. og omvendt…..

 

 

En anderledes fødselsdagsgave

Både FuelBox Par og Venskabsversionen er et meningsfyldt og morsomt bud på en personlig fødselsdagsgave!

Værtindegave

FuelBox i alle versioner er ypperlige værtindegaver som viser at du sætter pris på venskabet.

DEN UNIKKE GAVE TIL DE ANSATTE

FuelBox er en unik mulighed for at give de ansatte en gave, som betyder noget og som involverer og udvikler.

Det er ikke nemt at finde én gave, der passer til mange forskellige mennesker. Slet ikke, hvis gaven gerne skal være noget særligt og gøre en forskel. Firmajulegaven kan med andre ord være en udfordring. Især for dig, der har ansvaret for at finde den. Det kan nemt ende med et par flasker vin og en æske chokolade eller en ny termokande til samlingen.
Men her har  du chancen for at vælge en firmajulegave, der er noget ganske særligt, og som dine kolleger helt sikkert kan bruge. Noget, de med garanti ikke har i forvejen. Og endnu bedre: Noget, som kan gøre en forskel
Fuelbox er den perfekte gave til dem, der elsker god kommunikation. Det er helt enkelt en lille Fuelbox, som består af 170 kort med åbne spørgsmål fordelt på 10 kategorier. En række spørgsmål der er tilpasset, så det udfordrer og skaber dybde i jeres indbyrdes forhold.
Dermed er FuelBox ikke bare en speciel julegave fra jer til jeres medarbejdere. Den kan ligefrem være en god investering, fordi den bringer både glæde, underholdning og udvikling. FuelBox til firmajulegave findes i to udgaver; en par-udgave og en venskabsudgave. Vi foreslår venskabsudgaven, som årets oplagte julegave fra virksomheden til medarbejderne.
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få tilsendt en prøve eller høre mere om FuelBox.

Ved bestilling af mere end 10 FuelBox par eller venskab gives en speciel pris. Evt. inkl. gavepose og udfyldt takkekort for året der gik.

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd