Kurv: 0 produkter - DKK 0

FUELTEAMET #fueltheworldFuelteam i Danmark

Anders og Marie Rølling står bag Fuelbox i Danmark.

Anders har leveret teambuilding og coaching i mere end 20 år. Han har en uddannelse inden for coaching, enneagrammet og økonomi. Marie er uddannet fysioterapeut og har 8 års erfaring fra psykiatrien. Hun har i dag skiftet spor og arbejder også med garn som er hendens store passion. Hvis Marie virker bekendt er det måske fordi du har set hende i tv programmet “Den Store strikkedyst“.

Fuelbox har base i Kolding men på vej til Klitmøller (Strandfogedvej 8). Her kan man bølgesurfe i Vesterhavet og fordybe sig i den smukke natur og de åbne vidder.
Vi tror at det er et problem at vi lever i en verden, hvor alting går hurtigt, og hvor vi hele tiden har travlt med at jagte nye mål og realisere os selv. Midt i travlheden og vores egne gøremål glemmer vi ofte at lytte til, hvad det egentlig er, den anden siger – og det gælder, uanset om vi står over for en kollega eller en kæreste.
Den udfordring vil vi være med til at løse med vores iværksættervirksomhed Fuelbox.

Berta Lende Røed - CEO i FuelBox

Direktør for det hele i Fuel It AS.
Foredragsholder og udvikler af FuelBox-konceptet.
Berta Lende Røed er født i 1974.
 Bosat på Bryne Norge med mand og 4 børn.
Har arbejdet med kommunikation og udvikling af ledere og ansatte inden for kommunikation, salg og coaching i forskellige organisationer i mere end 15 år. Erfaring med udvikling af pædagogiske web-platforme, forskellige coachings værktøjer og kurs inden for kommunikation.
Arbejder i dag hovedsageligt med udvikling, markedsføring, internationalisering af FuelBox, samt foredrags/kursus holder.
Berta har sin pædagogiske uddannelse fra Norges Idrætshøjskole.

Tonje Flack - Partner og Ansvarlig for Forretningsutvikling i FuelBox

Underviser og ansvarlig for udviklingen af FuelBox konceptet
Tonje Flack blev født i 1980. Bosat i Oslo med sin mand og 2 børn.
Tonje har arbejdet med salg, markedsføring og uddannelse af salgspersonale og ledere i den farmaceutiske industri i 9 år.
Tonje har det primære ansvar udvikling af forretningskoncepter og de internationale partnere i Fuelteamet.

Mari S. Espedal - Head of Global Branding i FuelBox

Mari er norsk, men bor i Singapore, hvor hun har lancerer FuelBox. Mari er også ansvarlig for den globale branding i FuelBox og en bestyrelsesmedlem i selskabet i Norge. Mari har en stor international erfaring og over 20 års ledelseserfaring. Hun arbejder også internationalt som en mentor til at hjælpe iværksættere til at realisere deres fulde potentiale, både på det personlige plan og på virksomhedsniveau. Mari er en dygtig taler, men er endnu mere opsat på at stille spørgsmål, lytte og reflektere.

Vi er utrolig heldige at have hendes ekspertise med os i vores mission: #fueltheworld

Coach Team AS

CoachTeam AS – House of Lederskab er en af landets ledende skoler inden for træning og udvikling af ledere og faguddannelse af coaches. CoachTeam er optaget af at gøre en forskel via leder programmer, workshops, kursus og foredrag. Vi er stolte over at CoachTeam bruge og vider formidler FuelBox!
Læs om CoachTeam her

 

Tina Anderson

Tina Anderson er selvstændig Businesscoach og Change Management konsulent der støtter teams og ledere i at skabe ekstraordinære resultater med udvikling af kommunikation og samarbejde.
Det er ofte små ting der skal til for at skabe større forandringer. Business Coaching støtter dig i at se med nye øjne på din virksomhed, dit team eller dig selv og sætter rutiner i gang, der støtter dig i at skabe ny adfærd og nye resultater. Et af værktøjerne er FuelBox leder.
Læs mere om Tina Anderson herFri fragt ved køb af FuelBox Afbryd