Kurv: 0 produkter - DKK 0

Lav din egen FuelBox

Ønsker du at løse en konkret opgave med din FuelBox? Vi støtter dig i at udvikle dine egne skræddersyet FuelBox. Boksen kan eks. omfatte spørgsmål, der vedrører din virksomhed, din vision og værdier og / eller andre områder.

En skræddersyet FuelBoks udvikles i et tæt samarbejde mellem os og din virksomhed .

Jeg ønsker mere information

Hvad er der i boksen?

Skræddersyede projekter FuelBox til jeres kunder │ Faglig inspiration til jeres ansatte │ Teambuilding │ Kultur og værdiprocesser │ HMS - Helbred, Miljø, Sikkerhed │ Innovation og kreativitet │

Eksempler på skræddersyet løsninger

BAVARIA har en vision om at tage bilen til det næste niveau! Vi har sammen skræddersyet en FuelBox til virksomhedens Porche, BMW og MINI forhandler. Fokus er på værdier, kultur og lederskab! Løsningen har en web portal så der altid er adgang til gode samtaler.

Innovation Norge har en specielt tilpasset INNOVATION boks til samtaler om strategi, innovation, forretningsmodeller, organisationsudvikling og ikke mindst – en bæredygtig udvikling.

Spiss har fået udviklet en FuelBox for mennesker med Aspergers og autisme. Mennesker med ASF kan have svært ved at formulere tanker og følelser. FuelBox skaber en ramme gennem åbne spørgsmål, der kan gøre det lettere at tale om både hverdag og sjov, men også vanskelige og vigtige emner.

Slanke Tanker handler om at være afklaret omkring de mentale processer når man ønsker at holde vægten nede eller er i en slanke proces. FuelBox Slanke Tanker er et af de værktøjer, Slanke Tanker bruger til sine medlemmer, for at skærpe refleksion og gode forventningsafstemninger omkring egne vaner samt personlig udvikling i forbindelse med vægtreduktion.

Ring for mere information.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration og gode tilbud!Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd