Kurv: 0 produkter - DKK 0

Styrk venskabet ved at lytte og dele

Meningsfuldt samvær med dine venner!

Gode venskaber er vigtige at pleje. FuelBox venskabsversion indeholder 170 kort med humoristiske, alvorlige, spændende og afslørende spørgsmål, som garanteret får gang i den gode samtale; uanset om I er to eller flere.

Køb FuelBox VENNER 399,-

Lær dine venner endnu bedre at kende!

En vellykket aften sammen med gode venner er ofte en kombination af god og sjove og interessante samtaler. Stil FuelBox frem når I mødes med vennerne, træk et spørgsmål, og få snakket om ALT!

Hvordan bruges FuelBox med VENNER?

HVAD ER DER I BOKSEN?

Kategorier og eksempler Meninger, holdninger og værdier │ Mig │ Interesser og fritid │ Job og karriere │ Venskab │ Parforhold │ Singlelivet │ Kærlighed, romantik og sex │ Familie og børn │ Fremtid, fortid og nutid │

 • Hvilke hændelser i livet har præget dig?

 • Hvordan forestiller du dig, at jeg er på mit arbejde?

 • Hvad er de vigtigste ingredienser i et godt venskab?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration og gode tilbud! • Mange af spørgsmålene åbner for en god og anderledes samtale om vigtige ting. Spørgsmålene er stillet på en måde, der giver refleksion, god diskussion, og i sidste ende den gode følelse man får efter en dejlig samtale.

  Elna Henriksen

 • FuelBox, Venne-boksen fungerer rigtig godt ved firma-julefrokosten! Med spændende diskussioner og stort engagement over temaerne lærte vi hinanden bedre at kende, som mennesker, og ikke kun som kollegaer. Anbefales!

  Hans Fredrik Wittusen

 • Vi havde Venne-boxsen med i sommerhus! Vi sad i timevis og grinede, var alvorlige og kneb sågar en tåre! Utroligt sjovt og underholdende!  Anbefaler denne til alle, unge som gamle!!

  Anette Jørgensen

Læs flere referencer

BLIV EN DEL AF VORES FUELTEAM?

Har du lyst til at være med til at sprede værdien af gode samtaler?
Vi vil gerne samarbejde med dig, som arbejder med udvikling af andre mennesker! Tag kontakt til os, hvis du mener, at FuelBox kan styrke dit koncept, eller hvis du ønsker at videresælge FuelBox til dine kunder!
Bliv en del af FUELTEAMET og #fueltheworld

Jeg ønsker mere information om FUELTEAMET

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd