Kurv: 0 produkter - DKK 0

Styrk teamets relationer og resultater

SAMTALER DER STYRKER TEAMET

FuelBox Team indeholder engagerende og spændende spørgsmål designet til at skabe store samtaler mellem dig og dine kolleger. Det giver dig mulighed for at sætte fokus på temaer som kommunikation, arbejdsglæde og trivsel og i kommer til at kende hinanden bedre, både på et personligt og professionelt plan.

Fuelbox Team er på engelsk.

 

Køb FuelBox TEAM 995,- Bestil og betal over faktura

TEAMBUILDING I EN BOX!

Der er stor viden, erfaring og ekspertise gemt i alle medarbejdere. Nogle gange er det kun et spørgsmål der skal til, for at bringe det frem.
Et team som skal trives og præstere sammen har behov for gode og stærke relationer, åbenhed og kendskab til hinandens kompetencer.
FuelBox er et værktøj der er nemt at bruge og skaber god refleksion og samtaler. Spørgsmålene gør at du kommer til at kende dig selv bedre både personligt og fagligt. Det gør at du og teamet øger forståelsen og respekten for hinandens forskelligheder.

 

HVORDAN BRUGES FUELBOX I ET TEAM?

HVAD ER DER I BOKSEN?

Kategorier og eksempler på spørgsmål Me at Home │ Me at work │ Relationships in our team │ Communication │ The Working day │ Goals, visions and values │ Change, Renewal and Innovation │ Humour and Enjoyment │

 • In what ways are you different at work from at home?

 • In what ways do you give praise and recognition to your colleagues?

 • What changes happening outside the organisation will mean that we have to innovate?

 • What personal vision do you have for yourself?

 • As a team, to what extent do we succeed in making joint decisions?

 • How would others in the organisation describe our team?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, inspiration og forskellige tilbud!REFERENCER FRA ERHVERVSLIVET

 • En af styrkerne ved FuelBox er at den skaber et forum for den gode samtale uden en bagvedliggende eller “skjult” dagsorden. Det er et inkluderende værktøj, hvor alle deltagere bidrager aktivt. Vi har fået rigtig god feedback fra alle ansatte.

  Marius Basteviken
  Partner, advokat og siviløkonom
  KPMG stavanger

 • Rekrutteringsbureau:
  Super godt! Fungerede virkeligt godt, og vi fik meget fin feedback fra alle. Det her vender jeg helt sikker tilbage til. Flere af mødedeltagerne fremhævede at aktiviteten med FuelBox var noget af de bedste vi har gjort.

   

 • Vi kan alle trænge til en “påfyldning” i hverdagen, og forbedre vores relationer til hinanden – inspirerende og spændende foredrag fra en kompetent FuelBox repræsentant. Fin blanding af foredrag og opgaver til mødedeltagerne, som skabte en god diskussion og forbedrede relationer ved at lytte/tale og grine.

  Svein Erik Falkeid Ingunn Sædberg
  Proj Leader Cons Adm Services
  Statoil ASA Statoil ASA

Læs flere referencer

FUEL DE ANSATTE I 3 TRIN

 • 1

  LEDERBOKSEN til organisationens LEDERTEAM

  Forankre fokus på kommunikation, udvikling og relationer i ledelse.

  teat 1

 • 2

  TEAMBOKSEN for TEAMUDVIKLING

  Et værktøj til ledere som hjælp til involvering  af medarbejdere, bygge relationer i et team og styrke teamets præstationer.

  Innovasion eng 3DLeder DK uten bakgrunn

   

 • 3

  FUELBOX for PRIVATE RELATIONER

  Den ultimative gave til de ansatte som forstår vigtigheden af kommunikation og relationer i virksomheden.

  Fuelbox gave

Idéer og inspiration

Det kræver ingen særlige kundskaber eller introduktionskurser at starte med Fuelbox. Men i nogle tilfælde kan det betale sig af få kickstartet implementeringen af den gode samtale.

Vi holder foredrag for at inspirere, motivere og engagere mennesker til at se og opleve værdien af den gode samtale i forskellige relationer! Vi tilpasser både foredrag og TalkShops til din virksomhed.

Jeg ønsker at bestille et foredrag Mere information om foredrag og TalkShops

Brug FuelBox i virksomheden

FuelBox kan bruges på mange måder i din virksomhed. Vi anbefaler at synliggøre værdien af gode samtaler for de ansatte, samt at planlægge i hvilket forum I ønsker at bruge Fuelbox. Vi kan bidrage med foredrag, TalkShops og andet for at sætte jer i gang. Bestil vores gratis FUELGUIDE for tips og råd for brug af FuelBox i organisationer!

Bestil gratis FUELGUIDE

Arbejder du med udvikling af andre mennesker?

Bliv en del af vores FUELTEAM!

Vi ønsker at samarbejde med andre som arbejder med udvikling af mennesker og organisationer. Kontakt os, hvis du vil være en del af FuelBox-konceptet, f.eks. hvis du ønsker at styrke dit eget produkt, ved at videresælge FuelBox til egne kunder.

#fueltheworld

Jeg ønsker mere information om FUELTEAMET

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd