Kurv: 0 produkter - DKK 0

Oprigtig opmærksomhed, nærvær og kærlighed

For os er det vigtigste, at vi får talt sammen

I løbet af en flaske vin og et par timer, kom vi igennem seks spørgsmål og en hel masse yderligere emner, som spørgsmålene og samtalen, bragte med sig og det var så skide godt, altså!  Det var virkelig en god måde at “tvinge” os til at tale om nogle ting, som vi ellers aldrig ville have overvejet at tale om.

– Cana Bøttenschøn, Blogger

Læs hele Canas blog her

Køb FuelBox PAR 499,-

Dialog får kærligheden til at vokse

Fuelbox er et fint redskab, som kan være med til at stille spørgsmål og bringe svar i tide. Spillet kan give viden om og forståelse for hinandens forskelligheder, meninger, lyster, behov og udfordringer med efterfølgende drøftelse og omlægning, som måske kan få forholdet til at skifte gear. Lola Jensen –  Hele Danmarks familievejleder kendt fra bl.a. TV2 Go’ Morgen Danmark, DR Radio mv.

En dyb dialog mellem to parter får kærligheden til at vokse. I den dybe dialog opstår nærheden, samhørigheden og fortroligheden, og det er nogle af de grundlæggende parametre, specielt kvinder lægger stor vægt på i parforholdet.  Mette H. Hinnerskov – Parforholds- og skilsmissecoach samt stifter af Institut for krisehåndtering.

Hvordan bruges FuelBox i PARFORHOLDET?

HVAD INDEHOLDER BOKSEN?

Kategorier og eksempler Fremtid, fortid og nutid │ Interesser, fritid og venner │ Job og karriere │ Sniksnak │ Familie, børn og økonomi │ Kærlighed og romantik │ Meninger, holdninger og værdier │ Erotik og sex │ Minefelt │ Mine, dine og vores │

 • Hvad sætter du mest pris på ved dit liv lige nu?

 • Hvad har du lært af dine tidligere forhold?

 • Hvad vil du gerne, at jeg gør mere af i vores sexliv?

FUELBOX - Den perfekte hårde/bløde gave

FuelBox er en unik mulighed for at give en gave, der virkelig betyder noget. Eller glæd en, der fortjener en uventet hilsen med en Fuelbox.

Gaven kan gøres mere personlig ved at vi vedlægger et kort med den tekst du ønsker. Du kan også få Fuelbox leveret i en lækker gavepose.

Flere gaveideer Køb nu

Engelsk version af parboksen

FuelBox -The Box of Great Conversations, Couples, findes nu også på engelsk.
Hvad med at give venner og familie i udlandet, eller andre som har engelsktalende partnere den perfekte hårde/bløde gave?

Køb Engelsk version

Hvad siger andre om FuelBox?

 • Fuelbox den gode samtale et fint lille redskab som kan være med til at stille spørgsmål og bringe svar. ”Spillet” kan give viden om og forståelse for hinandens forskelligheder, meninger, lyster, behov og udfordringer med efterfølgende drøftelse og omlægning.

  Lola Jensen

 • I en travl hverdag fuld af praktiske gøremål, oplever vi Fuelbox som en døråbner for en god og anderledes samtale om vigtige ting. Spørgsmålene er stillet på en måde, som skaber refleksion og gode diskussioner og til syvende og sidst, den gode følelse af, at man får snakket sammen. En Fuelbox på stuebordet kan varmt anbefales.

  Brede Hangeland

 • En dyb dialog mellem to parter får kærligheden til at vokse. I den dybe dialog opstår nærheden, samhørigheden og fortroligheden, og det er nogle af de grundlæggende parametre, specielt kvinder lægger stor vægt på i parforholdet.

  Mette H. Hinnerskov

Læs flere anbefalinger

BLIV EN DEL AF VORES FUELTEAM?

Vi ønsker at samarbejde med andre som arbejder med udvikling af mennesker og organisationer. Kontakt os, hvis du vil være en del af FuelBox-konceptet, f.eks. hvis du ønsker at styrke dit eget produkt ved at videresælge FuelBox til egne kunder.

#fueltheworld

Jeg ønsker mere information om FUELTEAMET

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd