Kurv: 0 produkter - DKK 0

Involver medarbejderne i at tænke innovation og nye muligheder!

Engager medarbejderne til at skabe nye muligheder!

Ønsker du at involverer medarbejder i nye måder at tænke på? Innovationsboksen er designet til ledere, teams og medarbejdere der ønsker at udfordre status quo og fremme nytænkning. Vi tror at hemmeligheden i vækst og fremgang også ligger i en vedvarende udfordring af status quo, og at alle medarbejdere har noget at bidrage med. FuelBox INNOVATION indeholder 176 spørgsmål, der er designet til at skabe refleksion og starte gode innovative samtaler.

Fuelbox innovation er på engelsk.

Køb Innovation 995,-

CHALLENGE STATUS QUO?

Måske er I en helt anden branche lige om lidt. Måske kan ens primære produkt eller serviceydelser ikke sælges om få år? Hvad skal man så? Ja, så skal man skabe værdi på en anden måde. Og det kræver en organisation, som forstår at håndtere forandring og innovativ tankegang. Hos FuelBox tror vi, at det er nødvendigt at stille spørgsmål for at udvikle sig. Gennem refleksion og diskussion skabes ny indsigt. Gennem gode samtaler styrkes og udvikles både individet og vores relationer. FuelBox INNOVATION indeholder spørgsmål som på en spændende og engagerende måde skaber gode samtaler der involvere og belyser nye muligheder for innovation. At tænke nyt og finde nye muligheder sammen styrker relationer og skaber engagement og ejerskab i din virksomhed. Træk et kort og du er i gang!

HVAD INDEHOLDER BOKSEN?

CATEGORIES AND QUESTIONS Strategy │ Organisations & Culture │ Processes & Technology │ Clients & Customers │ Ideas & Creativity │ Products & Services │ Renewal & Transformation │ Networking & Communication │

  • What changes would we implement tomorrow if we had the necessary resources?

  • What can our management do to promote even more innovation in our organisation?

  • How can we inspire loyalty among our clients/customers in a new way?

  • Which trends do we see on the horizon that might challenge us and the products/services we supply?

  • What do you do in particular when you get a good idea?

  • Which new sectors can we collaborate with in order to attract more clients/customers?

REFUEL OG INSPIRATION

FuelBox kræver ikke forkundskaber eller introduktionskurser, men i nogle situationer kan et kickoff være en god start. Vi holder også foredrag for at inspirere motivere og engagere til processen.

Vi tilbyder også special tilpassede foredrag og workshops til lige netop din organisations ønsker og behov. Fokus er altid gode samtaler som styrker og udvikler mennesker, relationer og virksomheder.

Til facilitering af omfattende innovationsprocesser har vi dygtige samarbejdspartner.

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd