Kurv: 0 produkter - DKK 0

Lær mere om hinanden og styrk jeres familiebånd

Teambuilding for hele familien

FuelBox FAMILIE indeholder 176 kort med morsomme, alvorlige, spændende og vigtige spørgsmål som med garanti får sat gang i den gode samtale i familien. I lærer hinanden endnu bedre at kende og kommer til at forstå hinanden på en helt ny måde. Samtalerne vil styrke Jer ikke blot som individer, men også som familie. Familieboxen fås kun på engelsk.

Køb FuelBox FAMILIE (engelsk)

Styrk familiebåndene med gode samtaler

Familieboksen er det perfekte samlingspunkt for lørdagshygge i sommerhuset eller på ferien. Den kan også bruges ved middagsbordet, på bilturen og på sengekanten med barnet ved sengetid. Træk et kort og stil spørgsmålene til hinanden, med det formål, at hvert spørgsmål skal give den bedst mulige samtale. FuelBox er meningsfuld underholdning for hele familien både børn, forældre, svigerforældre og bedsteforældre.

HVAD ER DER I BOKSEN?

Kategorier og eksempler Family │ Opinions, attitudes and values │ Me │ Sparetime │ School and work │ This and that │ Relations │ Past, present and future │

  • What are you most proud about when it comes to our family?

  • What should you appreciate more in life?

  • What would you like us to do more of as a family?

SÅDAN KAN DU BRUGE FUELBOX MED FAMILIEN

FuelBox kan bruges på mange forskellige måder. Her er nogle forslag:

1.  Den der starter, vælger en kategori og trækker et vilkårligt kort fra kategorien. Spørgsmålet stilles til samtalepartneren. Brug gerne opfølgningsspørgsmål for at få en mere uddybende samtale omkring spørgsmålet. Når I er færdige med et spørgsmål, kan den anden trække et nyt kort fra den kategori, som han eller hun måtte ønske.

2. Træk to kort fra hver kategori, bland dem med spørgsmålssiden nedad og træk derefter kortene i vilkårlig rækkefølge.

3. Bliv enige om én kategori og træk kun kort fra denne.

4. I kan vælge hver jeres kategori, læs alle spørgsmålene og vælg selv spørgsmål fra kategorien. Alternativt kan I bytte og vælge spørgsmål fra partnerens valgte kategori.

Fri fragt ved køb af FuelBox Afbryd