”For me, the purpose of education
is to help young people understand the
world around them and engage
in the world within them. ”

Dette citat fra Sir Ken Robinson er præcis det, FuelBox i skolen handler om. Gennem refleksioner og gode samtaler om identitet, værdier, følelser, drømme ogsamfund vil eleverne udvikles, og deres relationer vil blive styrket. At føle sig set, værdsat og at føle, at du hører til i din klasse, er grundlæggende for læring og for robuste og trygge elever!
I dag findes disse bokse kun på norsk, men tag gerne kontakt med os, hvis du ønsker at høre om muligheden for at få dem på dansk.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Fuel Din Skole 

Lad os skabe opmærksomhed omkring og inspirere lærere til at sætte gode relationer og et godt klassemiljø på skoleskemaet og give dem et konkret og enkelt værktøj til at få det til at lykkes. Vores to timers lynkursus inkluderer et inspirationsforedrag efterfulgt af en TalkShop hvor FuelBox LÆRERTEAM benyttes. Lynkurset afsluttes med en WorkShop der handler om, hvordan hver enkelt lærer kan implementere og bruge Fuelbox BØRNESKOLE eller FuelBox UNGDOM i undervisningen.

Interesseret i at give fuel til skolerne i Danmark?

“FuelBox gir stor verdi for klassene. Det å trene på samtaler ansikt til ansikt er direkte overførbart til andre fag. Elevene får reflektert mer, diskutert mer når det ikke er en fasit, uten at de blir målt. Her er veien målet!”

Siri Agnethe Midttun, kontaktlærer Klepp Ungdomskule

Feedback fra skoler i Norge

Vore bokse til skoler blev lanceret i Norge i august 2018 og på mindre end en måned havde 300 klasser i Norge allerede en FuelBox!
Læs mere lærenes feedback her

tilbage