Fuel Din Børnehave

Emotions can get in the way
or get you on the way. 

FuelBox til børnehaver er bokse der skal engagere henholdsvis børn og voksne i at dele med og lære af hinanden. Børn er følelsesvæsner og derfor har spørgsmålene i Fuelbox BØRN fokus på at fremme børns emotionelle intelligens, mens FuelBox BØRNEHAVEMEDARBEJDERE er et værktøj til at arbejde med både relationer i teamet, i børnehaven og til at udveksle erfaringer og viden med hinanden.
I dag findes disse bokse kun på norsk, men tag gerne kontakt med os, hvis du ønsker at høre om muligheden for at få dem på dansk.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Gode samtaler i børnehaven

Lad os bevidstgøre og inspirere de ansatte til at sætte gode samtaler og trygge relationer på programmet.  Vores to timers lynkursus inkluderer et inspirationsforedrag efterfulgt at en TalkShop hvor FuelBox BØRNEHAVEMEDARBEJDER anvendes. Kurset slutter med en WorkShop som handler om hvordan I kan implementere og bruge FuelBox sammen med børnene, forældrene og i personalegruppen.

“Jeg oplevede at vældig mange har valgt at dele nære ting. Også vanskelige ting. På den måde er vi kommet endnu tættere på hinanden som team her i Småfolk”

Anette Lauareid Hovda, daglig leder Småfolk Barnehage
tilbage