Kurv: 0 produkter - DKK 0

Store samtaler fra et lille kortForedrag og TalkShops

Vi holder inspirations foredrag med fokus på værdien af den gode samtale og hvordan den kan styrke mennesker, relationer og organisationen.

Jeg ønsker at bestille et foredrag


Teambuilding uden klatrestativ og puslespil!

At bygge og vedligeholde et godt team handler blandt andet om at man er en del af noget – Man er en del af noget når man dele tanker, meninger, erfaring, viden og følelser.

Fuelteam kan give dit team inspiration og motivation – Få en kickstart med FuelBox og hør om hvordan andre har haft succes med at gøre hinanden gode ved at give feedback, tale om forskelligheder og respektere hinanden for den man er.

 

!

Jeg ønsker at bestille TEAMBUILDING
TalkShop med FuelBox

Ved hjælp af FuelBox faciliterer vi en Talkshop, hvor deltagerne får samtaler om relevante temaer, både faglige og relationer. Dette er udviklende, lærerigt,  bygger relationer og er god kommunikationstræning! Målrettet ledere, kollegaer, venner og andre netværk.  Vi kan hjælpe med implementeringen af forskellige TalkShops i lederprogrammer og andre træningsprogrammer.

Jeg ønsker mere informasion

FuelBox - et ivæksættereventyr

FuelBox startede som en konvolut med spørgsmål til brug i eget parforhold. Nu findes boksen i flere versioner og i flere tusinde hjem, både i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Australien og Singapore!

Jeg ønsker mere information om foredrag


Fri fragt ved køb af FuelBox Luk