Velkommen til fakturabestilling for organisationer.

Du har valgt at modtage en faktura på FuelBox bestilt i vores netbutik. For at vi kan behandle din ordre, er det vigtigt, at du er autoriseret til at bestille på vegne af din organisation og kan oplyse et organisationsnummer, som vi kan knytte til det oplyste firmanavn og leveringsadresse. Vi forbeholder os retten til at foretage en kreditkontrol af den virksomhed, der bestiller, inden en ordre gennemføres fra FuelBox.

Bestiller du for stat og kommune, skal fakturaadressen stemme overens med organisationens eller kommunens fakturakvittering. Skriv derefter kommunens/fakturamodtagelsens fakturaadresse i venstre del af formularen under organisationsnummeret, og leveringsadressen, hvor din enhed modtager varer, til højre i felterne nedenfor.

Fakturaordrer har en standardforfaldsdato på 20 kalenderdage fra fakturadatoen.

Faktureringsoplysninger

Fakturaadresse

Danmark

Yderligere information

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr. 0.00
Order Total kr. 0.00
  • Mange tak for din ordre og velkommen til vores FuelBox verden af ​​nysgerrighed. Vi glæder os til at sende dig din ordre, og nedenfor kan du se en detaljeret oversigt over din ordre

    Du har valgt at bestille fra FuelBox ved at modtage en faktura til din virksomhed. En faktura vil blive sendt til dig elektronisk via virk.dk (EAN nummer påkrævet) eller e-mail til den angivne e-mailadresse, så snart vi afhenter din ordre. Fakturaen forfalder om 20 dage og FuelBox har pant i varerne indtil fakturaen er betalt. Held og lykke med de gode samtaler!

    Hilsen FuelBox teamet

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre Politik for personoplysninger.tilbage